Glamping utbud på vår Camping!

Förutom vårt sortiment av Stugor, och vanlig camping med egen husvagn / tält, erbjuder vi också Glamping!

Vi nystartade med det under säsong 2019; och dessa bekväma Safari-tält blev omedelbart ett populärt sätt för en framgångsrik campingupplevelse!

Safaritält 'Bäver' en Safaritält 'Mink'

Du njuter av det riktiga campinglivet som campinggäst, men med bekvämligheten av en Stuga-inredning. Med i ett avskild sovrum en dubbelsäng och två våningssängar. Ett enkelt campingkök, utrustat för matlagning (med grytor och porslin), kylskåp och mikrovågsugn.

Safaritält "Bäver" och "Mink" är mysiga och rymliga (golvytan 5x7m, 2,10m ståhöjd) och med en täckt altan på 10m² med utemöbler.

Precis som våra Comfort och Basic Stugor, använder du dusch och toalett i servicebyggnaden. Du också hämtar vattnet därifrån och diskar där som campinggäst.

Sängarna i sovrummet är utrustade med madrasser, 1 pers.sängkläder och kuddar. Du måste alltid täcka madrasserna; med eget lakan eller du kan också hyra linne i receptionen.

Slutstädning har blivit obligatorisk efter Corona-viruset, och så läggs den automatiskt till i din bokning. Alltså vi tar hand om den och desinfektionen. Ändå ska tältet lämnas i ett allmänt ordentligt skick.

Klickar på prislistan, så hittar du alla priser.

Vi rekommenderar att boka Safaritält i förväg, vilket du kan göra direkt här på online-bokning.

Här kan du ladda ner campingbroschyren, och här campingöversikten där du också kan se var någonstans de Safaritält är belägna på området.